Back to All Events

Aftens: Leisure Suit Lovers & Disco-tema


Hvis du er en av dem som alltid har elsket disco, eller bare elsker å danse, er dette kvelden for deg.

Dette blir en aftens full av herlige danselåter fremført av Studentersamfundets eget discoband Leisure Suit Lovers og den dynamiske dj-duoen Elektrosfærer. LSL stiller i sine karakteristiske hvite dresser, glitrende paljettkjoler og fargerike skjorter, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme. Dette er sjansen din til å spille ut din indre dancing queen, så la deg inspirer av Abba, Bee Gees, Donna Summer, Saturday Night Fever, slengbukser og psykideliske mønster. Ta på deg hva enn du måtte ha av discoklær eller andre dansbare plagg og kom. 

https://www.facebook.com/events/1572051423077145/

 

Later Event: October 1
UKAKARAOKE MED LSL